T(k)o smo mi?

luster-o-nama

 

Luster d.o.o. čine Suzana i Hrvoje, kreativni stručnjaci koji su kroz svoj profesionalni razvoj stekli znanja i vještine pomoću kojih ideje s lakoćom pretvaraju u gotove proizvode.
Suzana Mišić zadužena je za licence, a Hrvoje Graf zadužen je za dizajn, a produkciju odrađuju zajedničkim snagama.

Naš kreativni dvojac nudi know-how i who-where, vještine koje su stekli u posljednjih 10 godina radeći za različite brendove. Svakako vrijedi istaknuti Magmu i one2play, za koje su proizvodili dječji asortiman predviđen za uzraste od 0 do 12 godina.

U svojoj povijesti, osim za druge brendove, samostalno su razvijali i vlastite proizvode – od logotipa pa do dizajna samog proizvoda.

 

 

Zašto Luster?

 

Naziv „Luster” znači sjaj i blještavilo, a kako mi blještave ideje pretvaramo u sjajne proizvode, to ime idealno opisuje i zaokružuje cijeli projekt.
Luster d.o.o. ima iza sebe već nekoliko uspješnih suradnji s velikim tvrtkama poput Podravke i Soko Štarka. Neke od naših uspješnica, koje su iz slike pretočene u tri dimenzije, su medvjedići Lino i Ledo medo, B-hyper pčela, Pumpić i poštar Darko.

Također spomenut ćemo i majice s posebnim grafikama, autora Darka Kovačića, dostupne  u našem webshopu, s kojima smo se predstavili i na Špancirfestu.

Svjesni smo potrebe za kvalitetnim i sigurnim proizvodima na tržištu, stoga uz razvoj i stvaranje proizvoda, Luster također nudi i kontrolu kvalitete – zajedno s kompanijama s kojima smo već razvili dugogodišnju suradnju.

Sve proizvode radimo prema odgovarajućim normama, osiguravamo potrebne Certifikate o kvaliteti robe kao i norme potrebne za plasman robe na tržište Europske unije.

Facebook