20/03/2017

Luster uvjeti kupnje

Uvjeti kataloške web kupnje:

E-mail narudžbom putem www.luster.hr pristajete na navedene Uvjete kataloške web kupovine.

Oni definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našim stranicama.

Prodavatelj i isporučitelj proizvoda www.luster.hr je tvrtka Luster d.o.o., Grižanska 12, Zagreb, a Kupac je posjetitelj web stranica koji odabere barem jedan proizvod, doda ga u košaricu, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Transakcijska valuta je hrvatska kuna (Kn). U sve cijene proizvoda uračunat je PDV, a troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda. Ponuda s točnim iznosom troškova dostave biti će poslana naknadno.

Napomena: za veće narudžbe ili poslovne poklone možete nam se obratiti direktno na luster@luster.hr

Načini plaćanja

E-bankarstvom – Pošiljka se šalje nakon što je uplata vidljiva na našem žiro računu.

U rubriku Platitelj upišite svoje ime, prezime i adresu.

U rubriku Primatelj upišite: Luster d.o.o., Grižanska 12, 10000 Zagreb.

U rubriku IBAN računa primatelja upišite: HR9723600001102408668

U rubriku Poziv na broj upišite: broj računa koji ste dobili putem e-maila.

Kako bi plaćeni proizvodi što prije stigli na Vašu adresu, savjetujemo da nam potvrdu plaćanja pošaljete na e-mail: luster@luster.hr

Dostava

Ponuda s točnim iznosom troškova dostave biti će poslana naknadno po zaprimanju narudžbe.

U trenutku slanja naloga za preuzimanje pošiljke dostavnoj službi, bit ćete obavješteni e-mailom koji će sadržavati kod za praćenje pošiljke. Pošiljke najčešće šaljemo već sljedeći radni dan nakon narudžbe i/ili uplate.

Vrijeme isporuke je 1-5 radnih dana od narudžbe, tj. uplate – ukoliko uz proizvod nije drugačije navedeno. 

Reklamacije i povrat robe

Reklamacije

Prilikom preuzimanja robe Kupac je obvezan pregledati pošiljku, i odmah e-mailom obavijestiti Prodavatelja o eventualnom oštećenju ili pogrešci u isporuci. Ukoliko se radi o krivo isporučenoj robi Kupac ima pravo takvu robu ne preuzeti, a trošak ponovljene isporuke snosi Prodavatelj.

Ako se utvrdi da proizvod treba zamjenu, Prodavatelj će zamijeniti oštećeni artikl o vlastitom trošku.

Povrat

Ukoliko Vam se primljeni proizvod(i) iz bilo kojeg razloga ne sviđa(ju) ili nisu u skladu s Vašim očekivanjima nudimo mogućnost povrata sredstava. Troškove dostave i povrata robe u ovom slučaju snosi Kupac. Artikli na sniženju se ne mogu vratiti.

Upute za povrat proizvoda:

1. Proizvod koji vraćate ne smije biti korišten i mora biti u originalnom pakiranju.

2. Pošaljite nam e-mail (luster@luster.hr) najkasnije 7 dana od primitka pošiljke, s informacijama o proizvodu, datumu kupovine i dostave i razlogu vraćanja proizvoda.

3. Nakon što dobijete suglasnost za povrat od Luster d.o.o., zapakirajte proizvod u originalno pakiranje i pakiranje za slanje, priložite original računa i pošaljite na:

Luster d.o.o.

Grižanska 12, 10 040 Zagreb

4. Proizvod je Vaša odgovornost dok ne dođe do nas. Radi zaštite Vaših interesa savjetujemo preporučeno slanje paketa ili opciju praćenja slanja pošiljke.

Zaštita i prikupljanje osobnih podataka

Luster d.o.o obvezuje se zaštititi osobne podatke kupaca, na način da prikuplja samo nužne podatke o kupcima/korisnicima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka. Svi djelatnici Luster d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Autorska Prava

Vlasnici domene polažu pravo na sadržaje (tekstualne i vizualne materijale).  Neovlašteno korištenje gore navedenih materijala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je pravnoj proceduri.

Facebook