RollJet – najbrža torba u gradu

RollJet možemo opisati sa 4 riječi: brzina, udobnost, fleksibilnost i zabava. Fantastičan je spoj  romobila, skateborda i ruksaka. Ako slika govori tisuću riječi onda za video možemo zaključiti da ne skriva ništa ili otkriva sve   🙂

Pogledajte video i zaljubite se na prvi klik…

 

 Sve prednosti RollJeta

 

  • U jutarnjim gužvama, dok ostali u stoje u koloni na semaforu, s RollJetom si u prednosti i prvi na cilju. I imaš sve što ti treba sa sobom u ruksaku.
  • Kad ti je ruksak natrpan i težak, a na mjestu si gdje je zabranjena vožnja romobilom – nema problema! U par poteza presloži svoj RollJet u torbu na kotače.
  • A ako pak nikakve sprave na kotačima ne dolaze u obzir opet si u prednosti – tada sklopi konstrukciju do kraja i nabaci ruksak na leđa.
  • I na kraju došli smo do zabavnog dijela. Skini ruksak s RollJeta i vozi. Priušti si zabavu na kotačima, nauči s ekipom neki novi skejterski trik ili jednostavno kruži po kvartu dok se ne umoriš.

 

 

Stvoren za mlade, a prikladan za sve koji se tako osjećaju

 

 

Ajmo sad malo ozbiljnosti….jer ovaj jedinstven proizvod iako je zabavan proizveden je s puno ozbiljnosti, od najkvalitetnijih i najmodernijih materijala, a sigurnost je na prvom mjestu. Stabilniji je od ostalih sličnih proizvoda (romobila), i može stajati samostalno.

RollJet_luster

RollJet je proizvod koji je spoj romobila, skateboard-a i ruksaka (koristi se u kombinaciji s torbom).

Dolazi u dvije veličine i 8 različitih boja:

M veličina – namijenjen je osobama čija je težina do 100 kg i visina do 180 cm.

L veličina  namijenjen je osobama čija je težina do 100 kg i visina do 190 cm.

RollJet torba napravljena je od vrlo otpornog materijala, presvučena izdržljivom tkaninom. Sastoji se od tri vanjska pretinca, te jednog unutarnjeg pretinca. Volumen torbe jest otprilike 29 litara, a torba može biti apsolutno jedinstvena i boje i printa koji odgovara tebi.

Želiš ga? Hajde, klini na našu web trgovinu i priušti si najbržu i najzabavniju torbu u gradu!

Facebook