Grafički dizajn – sredstvo vizualne komunikacije

Kakve veze imaju grafički dizajn i Barakude?

graficki-dizajn

 

Kad je u pitanju sport Hrvati su poznati kao izvrsni i srčani navijači. A ruku pod ruku s navijačima idu upečatljive „navijačke” majice koje su zauzele posebnu kategoriju u svijetu odjevne tehnologije.

Na popisu Luster usluga stoji i grafički dizajn, a u sklopu plasiranih majica na tržište postoji cijela linija grafika s navijačkom tematikom. Turisti ih obožavaju, a razne galerije i suvenirnice uvijek traže još.

 

 

Tko stoji u potpisu Luster grafičkog dizajna?

Pantagana majice poznatije po tvrdnji da nisu za svakoga, potpisuje dizajner Darko Kovačić, koji je također osvojio publiku na Špancirfestu s kreativnim majicama Hobo i Paper Boy. To nisu samo majice, već jedinstvena i kreativna rješenja.

Majica HOBO nastala je kao svojevrsna zezancija praktične primjene namijenjena svima koji su pomalo lutalice u duši. Majica na sebi ima pričvršćene novine jednostavnim sistemom, pa ako ste negdje na otvorenom (plaža, planine ili bilo koje vama drago mjesto pod vedrim nebom) slobodno malo odmorite pokriveni novinama. U ovom slučaju novine u ulozi pokrivača neće skliznuti zahvaljujući sustavu za pričvršćivanje.

PAPER BOY koncept majica zamišljen je za raznosača novina, ima dva pretinca u kojima su, naravno, srolane novine…No da ne bi našiveni pretinci imali samo jednu svrhu namijenjeni su kao pomoć pri pakiranju za putovanje. Majicu jednostavno složite u njih i strpate u ruksak ili kofer. I to je to!

 

Grafički dizajn – sredstvo vizualne komunikacije

 

Grafički dizajn naša je strast i jedna od usluga koje tvrtka Luster pruža. Prenosimo ideje i poruke vašoj ciljanoj publici na prepoznatljiv i razumljiv način. Ako želite biti prepoznatljivi dopustite da vam pomognemo u tome i izradimo dizajn vašeg vizualnog identiteta.

Ako vam je dosta prosječnosti, monotonije i osrednjih rezultata javite nam se, nećemo vam nuditi već isfurana rješenja. Imamo mi još puno aduta u rukavima, a kad sjednemo s klijentima tek tada se dešava eksplozija jedinstvenih ideja. Srećom pa smo odlični u realizaciji istih.

Ako želite da vaši zaposlenici nose majice koje imaju neku drugu funkciju osim prekrivati njihov torzo s logotipom u prvom planu javite nam se!

 

Dizajn grafika za print

 

177 thoughts on “Grafički dizajn – sredstvo vizualne komunikacije

Comments are closed.

Facebook