Kišobran s kojim se sigurno nećete izgubiti

Kad vi kažete „HURA” mi odgovaramo „BURA”!  Ako vas užasava pomisao izlaska iz toplog doma dok vani bijesni olujno nevrijeme, potpuno vas razumijemo, jer vjerojatno nemate adekvatan kišobran za obranu od naleta vjetra i kiše. No mi smo se pobrinuli da to ne bude tako i da možete sigurno i više – manje suhi stići na vaše odredište!

Ako pak imate problem da ne možete iz prve upamtiti put do neke lokacije u Zagrebu, onda smo vam dvostruko olakšali život, i to ne samo za kišnih i sumornih dana.

Kako?

kisobran

Foto: Nina Đurđević

Osmislili smo i proizveli jedan sasvim neobičan, a koristan kišobran koji prkosi buri i služi kao off-line GPS navigacija po Zagrebu. Vanjska strana kišobrana izrađena je od platna s UV zaštitom pa može koristiti za sunčanih dana kao suncobran, a na unutarnjoj strani otisnuta je karta šireg zagrebačkog središta.

Drška kišobrana je metalna i čvrsta. Konstrukcija kišobrana nije od standardnih metalnih žica koje imaju tendenciju pucanja kad se saviju od jakog vjetra, već je od fiberglasa. Fiberglas je materijal koji dopušta kišobranu da se „izvrne” na suprotnu stranu od vjetra, ali prednost je što ga jednim potezom vraćate u prvobitni oblik.

Dakle, nema bacanja u obližnji koš za smeće, tako da ovaj Hura – Bura kišobran osim što je super funkcionalan ima i višestruku ekonomsko – ekološku vrijednost.

Kišobran kao poslovni poklon? Zašto ne?

 

Svojom atraktivnošću privlači i novinare, a poznati lifestyle i news portali nazivaju ga još i „must have” poklonom. Hura – Bura kišobran može biti odličan poslovni poklon, a neke tvrtke su ga već prepoznale i uvrstile na listu B2B poklona.

kisobranSvakako je upečatljiviji od standardnih poklon – košara, butelja vina ili poslovnih rokovnika. Nudimo fantastične mogućnosti, primjerice za lance hotela ili tvrtke koje žele na karti označiti svoje lokacije, predstavništva ili poslovnice. Na vanjskom dijelu kišobrana možemo otisnuti logotip tvrtke.

Može biti idealan poklon prijatelju iz Finske koji vas je posjetio u Zagrebu.  Po povratku kući sa sjetom u očima gleda u kartu dok hoda kišnim ulicama Helsinkija i misli….bio sam tu i tu… i onaj Vino bar, tu na uglu, bio je super jer tamo sam upoznao Ivanu, a bilo je toplo…baš toplo….brrrr

Ideja je svakako puno, nećemo ih sve otkrivati. Ukoliko ste zainteresirani za personalizirani Hura – Bura kišobran obratite nam se s punim povjerenjem!

Možete ga kupiti u našoj web trgovini ili na sljedećim prodajnim mjestima:

Galerija Link – Radićeva ulica

Take me home – Tomićeva ulica

Narodne novine – Jurišićeva i Trg žrtava Fašizma

Poklon galerije u Westin i Sharaton hotelima

Hura Bura kišobran

Facebook